Esküvő Dekoráció

A nagy napon mindenki arra vágyik, hogy a készülődés stresszmentes legyen, az eredmény pedig tökéletes. Az esküvő dekoráció nem csak a virágdekorációval lesz teljes. Számos dekorációs elem van, ami még szebbé teheti a már amúgy is különleges esküvői helyszínt, csak szabadjára kell engednünk a fantáziánkat. Következőkben bemutatjuk hogy mivel is foglalkozunk, mivel tudunk a segítségétere lenni.

Első lépésben az esküvő dekoráció létisztítása avagy

AZ ESKÜVŐI ARCULAT

Abban segítünk, hogy a sok kívánságot, ötletet, letisztítjuk és egy olyan koncepciót alkotunk, mely egy egységesen az önök stílusát tudja képviselni.

Második lépésben ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ avagy Mennyi mindent szokás dekorálni

– Asztaldekorációk
– Háttér dekorációk
– Mennyezet dekorációk
– Székek díszítése
– Boldogságkapu,
– Virág dekorációk
– Asztaldísz a főasztalra
– És még sok más

Harmadik lépésben avagy ESKÜVŐI VIRÁGOK


– Menyasszonyi csokor
– Dobócsokor
– Koszorúslányok csokrai
– Autódekoráció
– Boldogságkapu virág dísze
– Kiegészítő virág dekorációk
– És még sok más

Negyedik lépésben avagy GRAFIKAI ELEMEK


Az egyedi tervezésű esküvői meghívók és kiegészítők előkelő helyet foglalnak el azon a fontossági listán, amit egy jegyespár készít az esküvő szervezésének elkezdésekor. Nézzük át miben lehetünk a segítségükre.
– Meghívó
– Ültetőkártya
– Menükártya
– Ülésrend
– Program tábla
– Asztalszám
– Tervezése és kivitelezése

Ötödik lépésben avagy KÖSZÖNET AJÁNDÉK


A köszönetajándék a legtöbb esetben a dekoráció része, ezért azonban figyelj ró, hogy a csomagolás harmonizáljon az esküvő színével és
stílusával. Ha tűzöl mellé egy kis kártyácskát is, amire az ajándékozott neve kerül, akkor akár ültetőkártyaként is funkcionálhat.

Népszerű elemek esküvőkön

Fotófal

Egy esküvői fotófal gyönyörű hátteret szolgáltat a polgári szertartáson, és remekül mutat az esküvői fotózásnál is. Plusz egy érv mellette, hogy a lakodalomban a vendégek maguk is oda tudnak állni elé fotózkodni, és így lesz a dekorációból az egyik legnépszerűbb tagja a lagzinak.

Esküvői táblák

Az esküvői dekoráció fontos részei az esküvői táblák, amelyek minden évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nagyon ízlésesen lehet velük díszíteni, és számtalan formában variálhatók.

Boldogságkapu

A klasszikus egyszerű szögletes fa kapuktól, a kör és hexagon kapukon át, az ívelt tetejű vintage boldogságkapukig ma már sokféléből választhatunk. Egy jól dekorált kapu azonban több funkciót is ellát egyszerre. Legfontosabb szerepe a kültéri ceremónia helyszínén vagy házasságkötés meghitt pillanatairól. Fotóháttér gyanánt is kiváló megoldással szolgál, nemcsak a pár, hanem a násznép számára is.

Munkáink

Itt tudjátok velünk felvenni a kapcsolatot.